Луиза Григорова спря дрогата и стана човек

Луиза Григорова
Луиза Григорова

  Луиза Григорова най-после порасна. 23-годишната актриса, която се прочу покрай сериала на Би Ти Ви „Стъклен дом“, е сложила край на безконечните си запои, лековато и неразумно поведение. Дъщерята на модната шефка Ивет Григорова се е превърнала в дама за пример и заслугата за това е на бившето й гадже Явор Бахаров.

„Явор ме промени. От него научих много“, признава младата артистка. Още в разгара на любовта си с него Луиза осъзнала, че е крайно време да загърби някои свои вредни навици. Като например този да „задушава“ с внимание любимия си човек и непрекъснато да изисква присъствието му. Допреди да срещне Явор, Луиза била абсолютна глезла. Не признавала отказ, коментират я в актьорските среди. Талантливата девойка проявявала собственическо чувство към любимите си хора и се цупела всеки път, когато се усъмнявала в отдадеността им. Благодарение на актьора от хитовия филм „ТИЛТ“ вече няма и следа от това момиче.

Луиза Григорова и Явор Бахаров„От Явор научих да не обсебвам хората“, признава Луиза. С много усилия и с помощта на Бахаров разглезената девойка, свикнала да държи изкъсо гаджетата си, започнала да се променя. Преборила даже болезнената си ревност, която доскоро се пробуждала не само с появата на разни фенки. Луиза се сърдела и когато Явор обръщал повече внимание на приятелите си. С времето се научила да преодолява тези си особености и да не се вбесява всеки път, когато се почувства на заден план в живота на любимия си.

„Преди не само че се опитвах да ограничавам, а и сама себе си ограничавах от приятели, семейство. Исках, като съм с някого, той да е само мой, да сме само двамата, никой наникъде да не поглежда, да няма личен живот, приятели“, споделя Луиза. От Явор, с когото бяха заедно две години и дори живееха под един покрив, младата актриса се научила не само да проявява безпричинна ревност, а и да уважава личната свобода на хората около себе си.

Затова и след раздялата с Явор тя не изпаднала в излишни драми. Не се поддала на депресията и при разлъката със следващото си гадже – рапъра Стефан Иванов, син на актьора Иван Иванов. Заради него тя прекрати приятелството си с Радина Кърджилова. След , края връзката си с рапъра вместо да се тръшка и страда, новата Луиза преценила, че не си струва да си хаби времето и нервите с излишни тревоги. Нямало смисъл да се отдава с дни на мрачни мисли и да опустошава кутии със сладолед само защото е скъсала с поредния неподходящ мъж. Променената Луиза разсъждавала вече по друг начин: „Счупеното настрана. Винаги ще излезе нещо ново“.

Младата актриса се е съсредоточила върху работата си. Тя се снима във втория сезон на хитовия сериал „Дървото на живота“ и естествено репетира в театъра. В личния си живот красивата Луиза, която започна кариерата си като модел, пак се радва на любов. Има връзка с младеж на име Марин, за когото избягва да говори. Не иска да повтаря минали грешки, като разкрива прекалено много подробности за човека до себе си. )

За да отдаде сърцето си на някой мъж, порасналата Луиза изисква много повече от него. Тя очаква да намира общи теми за разговори, да среща разбиране и подкрепа,издават близки до актрисата. Допълват, че това не е вятърничавата девойка от преди година, а съвсем нова Луиза.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *