Лора Караджова цъфна на участие със закърпен чорапогащник

Лора Караджова

  От доскорошната поп принцеса Лора Караджова вече няма и следа. Красивата по природа дъщеря на „Сигналиста Данчо Караджов се мъкне като раздрипана парцалана. Наблюдателни столични клюкари забелязаха, че блондинката се е запуснала тотално и нехае за външния си вид след раздялата с телевизионния водещ и шоумен Део.

Оказва се краят на осемгодишната връзка на двойката се отразява по пагубен начин за младата изпълнителка със спорен талант. И въпреки изказванията й в пресата, че разлъката им не била болезнена, тъй като в последните месеци от любовта нямало и помен и отношенията им се крепели единствено на приятелството, очевидно това не е съвсем така.

Докато блондинът Деян Славчев жъне нови успехи на нежния фронт въртейки освен валсове от сцената на „Денсинг Старс“ и обич към партньорката си Елена, то бившата му годеница тотално е изгубила интерес към собствената си особа.

Демонстрирайки пълна апатия към себе си, дъщерята на Йордан Караджов се явила с потресаваща визия на последното си участие. Гостите на пловдивско заведение останали потресени от външния вид на Лора, а някои от тях си поискали парите от управителя му с мотива, че не са си платили, за да гледат бостанско плашило.

Този епитет най-точно описва стайлинга на Караджова и най-вече половината му от кръста й надолу. Претендиращата за звезден статут певица се кършила от сцената пред почитателите си със… закърпен чорапогащник.

Дори и купонджиите, заели най-отдалечените места в заведението, забелязали с невъоръжено око следите от кончета, с които Лора се е опитала да съедини мрежата върху дупето си, за да спести 10 лева за нови чорапи.

Кърпения чорапогащник на Лора Караджова потресе гостите на столично заведение

„И това ми било звезда! Ако няма пари за дрехи, да каже да й съберем“, подигравателно коментирали по адрес на бившата Деовица присъстващите на концерта й.

Раздрипаният външен вид на Лора Караджова обаче явно не притеснява нито нея, нито ухажорите й. А с един от тях тя станала особено близка в последно време. Плътно гравитиращи около изпълнителката клюкари снасят, че също толкова бързо, колкото Део смени нея, и тя му е намерила дубльор – някой си Мартин Грънчаров.

Новият мъж на Лора не бил съвсем от простолюдието, а бил известен в родния си Благоевград като паралия покрай дискотеката, която стопанисвал. Двамата вече не криели отношенията си, а точно обратното – започнали да се появяват из ВИП-събитията в София.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Кърпения чорапогащник на Лора Караджова потресе гостите на столично заведение

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *