Лора Караджова мами Део с рапъра Кристо!

Лора Караджова

Дъщерята на Сигнала – Данчо Караджов си създава имидж на секс тигрица, оформяйки любовна връзка с рапъра Кристо. Според слуховете отношенията между колегите не се ограничавали само до дуети на сцената, ами и в кревата.

Изпълнителите на парчето ”Оставам тук”, били засечени в доста интимна близост в култово кафене напоследък. Това накара феновете да предполагат, че двамата ужким се виждали като френдове, но в действителност въртят тайна любов зад гърба на дългогодишния й  приятел Деян Славчев-Део.

палавата Лора

Нещо повече, близките на Део, нееднократно са казвали, че отношенията между блондина и Лора са се били изтъркали.  Въпреки, че Тв водещият и Лора живеели заедно, искрицата на любовта била изтляла отдавна и сега единствено рутината ги скрепяла като двойка. Близка приятелка на Лорчето дори, сподели, че тя е разкрила чувствата си пред нея и че отново се била влюбила и то в Кристо.

Новата тръпка я карала да се чувства по различен начин, докато с Део дори вече не правели секс. Всъщност отношенията между Лора и Део отдавна са обект на кометар в арт средите. Те нееднократно са се разделяли, но накрая винаги пак заради  дългогодишните си отношения се събирали отново.

Кристо и Сантра

Що се отнася до Кристо, до този момент той не е афиширал сериозна връзка в хай-лайф средите.  Въпреки, че не един път са му приписвали интимна близост с неговата дуета половинка Сантра. Но двамата винаги са били категорични, че поддържат единствено приятелски отношения, още от  детските си години.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wBVR_rOju6I

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *