Лихвари взимат БМВ на Коце Допинга

Костадин Стоянов
Костадин Стоянов

  Бившият национал Костадин Стоянов наскоро се е разделил с луксозното си БМВ. с което се сдоби по време на престоя си в ЦСКА. Защитникът, закичил се с прозвището Коце Допинга покрай аферата със забранени стимуланти, взривила „Армията“ в края на 2011 г., спрял да си плаща вноските на лизингова къща, носи се мълва из Стара Загора.

Костадин Стоянов с  БМВ-то си
Костадин Стоянов с БМВ-то си

До Аязмото Стоянов стигна, след като бе дисциплинарно уволнен от „Армията“ в разгара на лятото. По всичко личи, че ЦСКА ще бъде върхът в кариерата на бившето протеже на Гърнетата, тъй като в момента играчът влиза от дъжд на вятър в сметките на треньора на „Берое“ Петър Хубчев.

И заради статута си на резерва, и заради по-малкото пари, които взима при заралии в сравнение с тези в ЦСКА, Коце Допинга изпитвал сериозни финансови трудности в последно време, говорят из обора. Стоянов изкарал без пари и на молебен и последните си месеци на „Армията“, тъй като не играеше заради контузии. През това време защитникът успял да натрупа доста борчове, не само към свои съотборници. Наскоро се оплакал, че повече от половин година не е плащал вноските по беемвето си, които били по 2500 лева на месец. Стигнало се дотам, че Допинга да предаде ключовете му обратно на лизинговата компания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *