Лили Иванова с дебют в операта. Иска по 200 лв. за билет!

Лили Иванова
Лили Иванова

Лили Иванова е на път да постигне финансов рекорд, с който смята да започне успешно следващата година.

Певицата, която успя да напълни преди време „Арена Армеец“, планира за първи път в живота си да дебютира в операта. Концертът й е предвиден за 13 февруари 2014 година, като Лили стресна верните си фенове с космически високите цени на билетите. Най-евтините пропуски за изявата й са 50 лв., а най-скъпите стигат до 200. Меломаните изчислиха, че така билетите й стават значително по-скъпи, отколкото на световните музикални легенди, които направиха незабравими шоута у нас и напълниха стадионите през последните години.

Лили Иванова Колегите на примата предполагат, че ценните хартийки са с толкова висока цена може би защото за първи път в дългата си кариера Лили ще пее на сцена, където обикновено звучат арии на гениални композитори. Шоуто й е озаглавено „Любов в операта“ и неслучайно е предвидено в нощта срещу празника на влюбените Св. Валентин. Организаторите обещават невиждано досега зрелище със светлинни ефекти. Лили освен това е поръчала и извит LED екран, който често използват световни звезди от ранга на Мадона.

„Въпреки дълголетната си кариера тя продължава да е „№1 и с пълно основание иска да спечели солидна сума“, защитават я верните й фенове, които отсега започват да спестяват пари за билети за предстоящия й концерт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/jxjti0oCYjs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *