Къщата на “ВИП Брадър” се превърна в кочина!

Къщата на “ВИП Брадър”
Къщата на “ВИП Брадър”

  След седмица престой в Къщата звездите затънаха яко в мръсотия. Виповете, свикнали все някой друг да се грижи за дома им, забравиха за всяка хигиена и тясната им квартира се превърна в същинска кочина. За щастие сред тях имаше няколко ярки дами които не оставиха мизерията да завладее шоуто.

Като глава на Къщата бизнесдамата Ваня Червенкова веднага се усети, че трябва да вкара всичко в ред. Устатата участничка набързо разпредели задълженията и не остави никого от активните участници да мързелува.

Първи по акъла на Ваня тръгнаха Ирина Флорин и олимпийската шампионка Станка Златева, които, без да роптаят, се хванаха с най-мръсната работа. Двете запретнаха ръкави и измиха банята и тоалетната. Без да се церемонят и да показват гнус, двете почистиха опикания фаянс и тръкнаха кирливите плочки. Дори изразходиха част от скъпите си козметики за лице, за да измият мръсотията от мивката.

Къщата на “ВИП Брадър” Операцията по почистването не мина и без скандал. Оказа се, че единственият моп за почистване в Къщата е счупен. Ваня обвини Мира Радева, понеже последна използвала пластмасовия уред.

Разбира се, сред участниците се намериха и такива, които да се скатаят от всякакви задължения. Първа в списъка бе фолкджийката Лияна, която твърдо е решила да не пипва никаква работа. Изпълнителката още с влизането си в Къщата каза, че не може да готви, а изглежда няма желание да влезе и в бригадата по чистотата. Докато останалите жени се моряха над мизериите, глезаната се бе излегнала в кревата си и нямаше никакво намерение да се разкърши с парцала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *