Къци се връща на екран!

Къци ще бори киномафията?

Според последната и най-актуална мълва спрягана из светските среди, след края на шоуто „ВИП Брадър“, Къци ще се върне на екран.

Шоуменът щял да става отново водещ на ново предаване. Култовият водещ даже ужким започнал да крои планове и според упоритата клюка той щял да получи ефир именно в Нова ТВ.

Всъщност още с влизането си в къщата на ВИП Брадър, Къци си призна, че единствената му е цел с тази стъпка е да възроди кариерата си. „Все пак”, призна той „няма да е лошо да спечеля и шоуто”, но главната му цел била да напомни на зрителите, продуцентите и шефовете на телевизиите, за своето съществуване.

Къци се връща на екран?

Тези негови думи бяха потвърдени и от Кристина Патрашкова, която не еднократно ги е чувала като бил а в Нови хан. Журналистката заявява, че Къци премислял всеки свой ход и ролята му на жертва, не била случайна. Според добре осведомени източници, продуцентите добре са премислили този свой ход.

Вкарвайки го в къщата на ВИП Брадър те проверяват, дали ще има зрителски интерес към него и ако това е така, той ще получи време за собствено предаване.

Всъщност Къци Вапцаров ще се окаже поредната стара муцуна върната на екран, след Кеворк Кеворкян и Дилов – син. По- добре старата муцуна Къци, от колкото плеймейтки или попфолкаджии да говорят глупости, представяйки се за водеши, коментират в Интернет хората.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-fodmLtw_jU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *