Коко Динев резна джобните на Емилия до 5 бона месечно!

Емилия

Бившият бос на Локо ПД Коко Динев побеснял от последните изяви на благоверната си Емилия. Коко бил гневен от сполетелите го напоследък несполуки, не стига че не е взел и левче от Марешки за Локо и че му гръмнаха „кошарите“, ами и тая война, дето я поведоха Емилия и Анелия, му идва в повече, казват близките до него.

Фолктерминаторът бил много изненадан от медийната война между двете поп фолк фурии. Самият той нямало да взима страна, понеже и двете са майки на децата му. Да си припомним, че войната избухна, след като в едно интервю Емилия сподели откровено, че била виждала само лоши неща от Анелия, дори преди да се влюбят с Коко. На свой ред брюнетката й отвърна, че тя нямала проблеми с нея, за разлика от Коко Динев.

Хазартният бос се разфучал пред Емилия, как могло да ги излага така и казал, че каквото дава на нея, ще дава и на Анелия. Защото тя също била майка на негово дете. Емилия тогава се нацупила, че на тая трябва да и се затвори устата и не искала да чува даже името й. Тогава Динев отсякъл, че реже джобните за месеца и й слагал лимит до пет бона харчове.

Анелия

Това щяло да продължи, докато публично Емилия не демонстрира сестрински чувства към Анелия. А на свои приятели заявил, че бъдещата му жена за нищо на света няма да е вече фолк певица.

Анелия пък допълнително сложи сол в отворената рана на Емилия като я възпя в новата си песен  „Да ти викна ли такси“. В текста се пее:

„Мъничка, тъничка злоба има по устните ти мила!

Кажи не свикна ли, че с този мъж до тебе дълго сме били?

Удоволствие доставяш ми… мила, малко гордост нямаш ли?

Знаеш го – излишна си! Да ти викна ли такси?“
Според запознати, той бил посветен на … Емилия!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JqpNLMp0Psk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *