Кой уреди Калин Сърменов за шеф на Сатиричния театър!

Калин Сърменов

  Назначаването на актьора Калин Сърменов за временен шеф на Сатиричния театър продължава да се коментира оживено в арт гилдията.

Точно Сърменов, който преди време каза, че министърът на културата е смешник, оглави една от най-популярните трупи в страната. По този повод Вежди Рашидов разказа, че не е останал длъжен на Милото от “7 часа разлика“ и му е отговорил: „Аз не съм смешник – аз съм голям смешник“.

Вежди Рашидов, Бойко Борисов и Калин Сърменов (от ляво вадясно) на откриването обновената сграда на Държавния сатиричен театър "Алеко Константинов" в София

„Щом между двамата е имало напрежение, но въпреки това Сърменов става началник на „смешните“ актьори, значи някой му е дал рамо шушукат в актьорското кафене на трупата от ул. „Стефан Караджа“. Повечето мислят, че кандидатурата на симпатичния актьор, който се занимава и с рекламен бизнес, е била подкрепена от самия премиер, тъй като двамата с Милото играят тенис.

Въпреки догадките кой изстреля Милото на шефския стол, колегите му са доволни от избора. Те разчитат на мениджърските умения на Сърменов, който е доказал, че разбира как се правят пари.

„Само да не се окаже, че театърът, който открай време е известен с иронията и критиките си към властта, вече ще бъде със запушена уста, тъй като Калин явно се разбира с най-видните й представители“, притесняват се ветерани в трупата. Хората, които го позават обаче, твърдят, че Сърменов е мъжкар и няма да играе театър по ничия свирка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *