Кой излъга Николета, че става за водеща

Николета Лозанова ще нищи светски клюки
Николета Лозанова ще нищи светски клюки

  След крайно неуспешното си представяне като водеща на дневните епизоди на „Къртицата“ по ТВ7 Николета Лозанова вече ще има собствено предаване по същата телевизия.

Плеймейтката, която съсипа кариерата на Валери Божинов, щяла да разкрива мръсните тайни на звездите всяка събота и дори да конкурира Венета Райкова по Нова телевизия. От екипа й обещават нецензурирани истории, заснети с най-модерната техника за проследяване. NL, които са новите инициали на Лозанова, щяла да съобщава професионално клюките и да дава думата на засегнатите.

„Няма никакво съмнение, че досадната Николета отново ще стои като дърво пред камерите и дори няма да може да чете гладко от аутокюто, както правеше в „Къртицата“. Пълен абсурд е, че ще пребори Венета, която е безспорен майстор да подвежда известните и те, без да се усетят, да си признават греховете. Ако ТВ7 продължава да налива луди пари в безсмислени предавания, наистина ще стигне скоро до фалит“, коментират масово в интернет форумите.

Грижите за малката Никол ще падат върху Валери
Грижите за малката Никол ще падат върху Валери

Докато Николета се чуди как да рекламира новото си предаване, мъжът й Валери Божинов пусна във фейсбук снимка със спящата си дъщеричка Никол. На футболиста най-вероятно ще му се наложи да поеме грижите за малката в бъдеще, докато майка й гради кариера и търси нови завоевания, убедени са дори феновете на плеймейтката.

В същото време в медийните среди плъзнаха упорити слухове, че новото предаване на Николета е крадено, а лицензът за него бил купен от Нова телевизия през 2010 година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *