Като малък Влади Данаилов е бил прострелван в главата!

Владимир Данаилов

Синът на кино легендата Стефан Данаилов, Владимир е бил прострелян в главата като дете и на това се дължи неговото странно на моменти поведение.

Освен това, майката Влади Данаилов разказа на съквартирантите, че той е бил много смело дете, което не е плачело често. Това тя сподели пред съквартирантите в къщата на ВИП Брадър.

Случката се развила, когато Влади е бил на шест годинки. Като детенце той си играл на двора с приятелчета на футбол. Палавите деца тичали по двора и случайно уцелили колата на техен нервозен съсед.

Ирен Кривошиева

Писнала алармата на автомобила и това вбесило собственика на возилото. Той изскочил бързо на балкона и стрелял по децата с въздушна пушка. За нещастие пред мушката му попаднал малкия Владимир.

Детето паднало, покосено от пушката и изпаднало в кома. След няколко дена, за щастие се събудило, но повече никога не е било това което е било преди. Малко след това Ирен Кривошиева напуснала родината, отпътувайки за САЩ.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5EPkrFQRCHM

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Като малък Влади Данаилов е бил прострелван в главата!"

  1. Красимира   23.09.2012 at 21:21

    Възпитано момче как добре разсъждава и наистина е готов да помогне. Не е някой снобар дето се представя за такъв дето не е. Въпреки, че е отрасъл без баща е научил истините за живота и се бори. Приятно е, че такъв човек се завърнал в България в такъв не лек момент.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *