Катето Евро бясна – синът й я изостави по празниците!

Катето Евро

  Катето Евро остана разочарована от сина си Александър Кадиев. Собствената плът и кръв на актрисата я заряза по коледните и новогодишни празници и се юрна към чужбина, за да се весели с гаджето си Таня. Първоначално звездата от култовата лента „Оркестър без име“ хич не вярвала, че любимият й Сашко ще постъпи толкова безотговорно и сърцето ще му позволи да остави майка си сама.

Тази Коледа била особено тежка за Катето, която за първи път посрещнала светлия християнски празник без съпруга си Георги Кадиев, напуснал този свят след тежка борба с рака през лятото. Празникът бил изпълнен с тъга за актрисата и това, от което имала най-голяма нужда в трудния момент, било присъствието и опората на единствения й наследник.

Катето Евро със сина си Александър Кадиев

Водещият на „Преди обед“ обаче имал различни планове от тези на родителката си. Сашко отдавна бил обещал на гаджето си Таня да заминат на почивка в чужбина и сметнал, че идеалното време е отдихът по Коледа, когато професионалният му график бил значително олекотен.

Когато младежът съобщил намеренията си на Катето, тя намерила сили да се усмихне и с насърчителен тон заявила на чедото си да се повесели. Обяснила му да не се тревожи за нея, изтъквайки аргумента, че както винаги, къщата й в софийския квартал „Кокаляне“ ще се напълни с желани и не толкова желани гости, имайки предвид колегите си от шоу и артистичните среди.

Сашко нямал нужда от повече убеждения и хич не обърнал внимание на посърналия поглед в очите на майка си. Едва когато останала сама, Катето заронила горещи сълзи, питайки се с какво е заслужила съдбата да бъде сама на най-светлия семеен празник. Актрисата не отричала, че всяко дете един ден пораства и поема по пътя си на голям човек. Криво й било, че е останала толкова рано вдовица, вместо да се радва на старини с мъжа си Жорж.

Катето със сина си и съпруга си Жорж

Най-приближените хора до семейството на Евро наистина потвърждават, че покойният съпруг на актрисата винаги бил душата на компанията. Имал много по-развито чувство за хумор от нея и пускал тънки шеги, с които развеселявал всички. Катето само обичала да се прави на купонджийка, но всъщност имала сприхав нрав и бързо се сърдела за най-малкото. Именно Жорж бил този, който винаги я успокоявал и внасял равновесие в емоциите й.

След като съпругът й загубил тежката битка с рака, звездата се променила и престанала да бъде толкова общителна. Бурните купони в дома й, за които от десетки години се носят легенди, отдавна не се вихрели както преди. Все по-често Катето предпочитала да остава насаме с мъката си, без излишно присъствие. Макар, че в публичния свят не го показвала, била покрусена от загубата и намирала утеха само в сина си, който пък взел, че я зарязал точно на празниците.

През февруари Катето се прости с верния си приятел Дим Дуков

Дверите на актрисата припомнят, че през изминалата година освен с мъжа й Жорж смъртта я раздели завинаги с още един от най-обичните й хора. През февруари Катето се прости с верния си приятел Дим Дуков, който си отиде след тежко усложнение от перитонит. Звездата беше съсипана от загубата на монаха – коафьор, с когото беше неразделна дружка в продължение на няколко десетилетия.

Още тогава Катето се затвори в себе си и сложи точка на бурните среднощни запои. Само няколко месеца по-късно съдбата я лиши и от голямата й любов и мъж на живота й, както самата тя наричаше покойния си съпруг Георги Кадиев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Катето Евро бясна – синът й я изостави по празниците!"

  1. SS   06.01.2013 at 23:33

    Хамаво пишлеме.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *