Камелия обяви война на шефа си Митко Пайнера!

Камелия взе приза „Най-добра комуникация с публиката". „Мит­ко, мерси, че поз­воли на спонсора да ми даде тази награда", обърна се към шефа си блондинката

  Тазгодишната церемония по връчването на наградите на телевизия „Планета“ тръгна кротко и в началото нищо не предвещаваше, че много скоро ще се развихри грандиозен скандал. Гафът, за който дълго ще се говори, бе сътворен от Камелия. С непремерено свое изказване тя обяви война на шефа си.

Концерта откри Цвети Янева. Хитовата певица изпълни няколко песни абсолютно на живо под съпровод на оркестър. А като приключи, се раздадоха първите награди. Андреа спечели в категорията „Дискотечен хит ма годината“ за дуета си с Азис „Пробвай се“. После на сцената излезе Емилия.

Като последна носителка на приза за баладичен хит, жената на Коко Динев трябваше да обяви новата лауреатка на наградата. Сред номинмранмте обаче бе и баджаначката й Анелия. „Сега остава да връчи статуетката на най-омразната си врагиня“, притаиха дъх фенове на певицата от Гълъбово.

Митко Димитров - Пайнера

Страховете не бяха лишени от основание. Имаше реална опасност да се стигне до женски кеч на сцената, тъй като часове преди концерта Анелия бе подновила войната си с Емилия.

По-рано през деня в светско списание №1 Love Style излезе пространно интервю на заралийката. В него тя не се бе изказала никак ласкаво за съперницата си. Бе отвърнала на нападките, че е интригантка с думите: „Поведението на Емилия е жалко! Проблемът е в нейното съзнание, в нейната психика и в нейната глава. В такива евтини скандали отказвам да участвам. Хубаво е да преодолее тези неща, защото в противен случай само тя ще страда“.

Слава Богу, не Анелия, а Кали получи отличието за баладичен хит. Инак можеше да се стигне до ексцесии на сцената.

Изпълнителката на „4-4-2″ обясни, че е предчувствала успеха си. Всеки път, когато запишела песен, катастрофирала с колата си. По това познавала, че парчето й ще стане хит.

„След като направихме песента „Недей, сърце“, не се ударих с колата. Викам си – няма да е хит. Като снимахме клипа обаче, майка ми се преби. Цялата се беше подула. Благодаря ти, мамо, че се преби“, провикна се Кали. Последва бурен смях в публиката и смущение сред екипа и водещите на концерта.

После Роксана стана „Най-прогресиращ изпълнител“, разрева се и се обясни в любов на менторката си Ивана. Обичала много и шефа си Митко Димитров.

При Нелина отиде наградата „Фолклорен изпълнител“. Тя обаче май не беше много доволна. Заяви, че повече искала да получи приза за албум. „Но и тази награда си я харесвам“, усмихна се плахо певицата и поздрави Цвети Янева. Именно тя я победи в категорията за фолклорен албум. Нелина само загатна, че е разочарована, докато колежката й Камелия вдигна истински бунт

Това стана, след като я провъзгласиха за носителка на приза „Най-добра комуникация с публиката“. Не, не се шегуваме, точно така се казва наградата й.

Въпросният приз Камелия получи от популярна марка дограма. „Благодаря на спонсора за тази награда, но повече благодаря на Митко, че му позволи да ми я даде“, потресе всички Камелия. Публиката още не се бе отърсила от шока, когато тя продължи с критиката към организацията. „Не съм съгласна тази година да няма две награди – за певец и певица. Смятам, че моите колеги достатъчно клипове и песни направиха, достатъчно обикаляха страната и заслужават да има два приза“, обяви чипровската блондинка, която явно се изживяваше като синдикален лидер на „Пайнер„.

За разочарование на Камелия нито един колега не я подкрепи Нещо повече – някои дори й се опълчиха открито.

„Аз пък съм против тези пропаганди, на които сме свидетели. Не е редно сами да си плюем жанра“, защити Андреа шефа си Митко Димитров, като по този начин обяви и война на Камелия.

Дойде и дългоочакваният момент – връчването на наградата „Изпълнител на годината“. Триумфира Анелия. „Значи Преслава и Галена се карат, а третата печели. Уж да няма сърдити, а пак стана панаир“, обсъждаха в публиката.

Бившата жена на Коко Динев никак не изглеждаше изненадана, че най-сетне е достигнала върха в кариерата си. феновете й също. Те се бяха подготвили с огромни плакати, които развяваха щом любимата им изви глас.

Вечно недоволната Джена също сбъдна мечтата си. Тя отнесе приза „Песен на годината“. Преслава пък стана „Идол на годината“ и „Посланик на българската музика зад граница“. Втората статуетка й бе връчена от Галена.

„Един път и аз да не взема награда“, заяви певицата от Смядово. Бързо обаче се усети, че ще бъде освиркана от публиката, и се поправи: „И аз да връча награда“. В края на церемонията съпругата на вафладжия се извини на сина си, задето не му отделяла достатъчно време заради многото си професионални ангажименти.

След толкова много препирни, разиграли се на сцената, фолкзвездите си тръгнаха от НДК обидени и ядосани. Това бе първото мероприятие на „Пайнер“, което приключи без звездите на компанията да се подредят в редица и да изпълнят фирмената песен, посветена на телевизия „Планета“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *