Камелия направила чипровска магия на Вихра, да не прокопса като водеща

Камелия

  Злото няма милост към бившата съпруга на Иван Христов, Вихра Петрова. След като опосумът й сложи рога с Ирина Сарачинова и я изостави след почти десетгодишна връзка, изстрадалата брюнетка се насади на нова беда – остана без работа. Продуцентите на токшоуто „Споделено с Вихра“ най-неочаквано й посочиха вратата на ТВ7 и я замениха с Кали, така, както чучнаха Вихра върху диванчето на предшественичката й Камелия.

Доскорошната г-жа Христова изпаднала в тежка депресия след уволнението си. Вихра била жестоко огорчена и обидена от това, че бе натирена през задния вход, през който напусна и първата водеща на предаването Камелия.

Вихра

Бившата „отчаяна съпруга“ имала сериозни подозрения, че злобният й екссъпруг Иван стои в дъното на всичко и, че е успял да влезе в заговор с работодателите й. След развода враждата между двамата стигна своята кулминационна точка, когато Христов обяви, че миловидната Вихра първа е прелюбодействала с режисьора от БНТ Милан Кузов. И че не Ирина Сарачинова, а Петрова е развалячката на семейства, тъй като дългогодишният кадър на националната телевизия е женен повече от 25 години.

Заради публичните закани на Христов да я срине със земята, бившият съпруг бил първият заподозрян за изненадващото уволнение. По думите на Вихра, продуцентът й Емил Кошлуков натопил Иван, че нееднократно се е опитвал да му промие мозъка да я изгонят, за да бъде зависима от него. А ако това стане, свикналата да живее в охолство и разкош Петрова ще трябва да се ограничава в хилядата лева, които според Христов, той чинно й плащал под формата на издръжка за дъщеря им Ава.

Според информатори обаче Вихра търси врага не на точното място. Злите езици съскат, че уволнението е отмъщение на Камелия. Още след като тя била наритана от студиото на „Споделено с Камелия“, взела крути мерки, за да не прокопса наследничката й.

За целта „Златната рибка“ вербувала една от най-възрастните килимарки в родния си Чипровци. Местните вярвали, че заклинания, изричани по изгрев слънце пред стана, се вплитали измежду здравите нишки на чипровските килими и няма разваляне на магията, докато той не се скъса.

Едно от най-разпространените предания в северозападното градче гласяло, че можеш да погазиш враговете си, когато преди завършването на килима отрежеш нишка и я стъпкаш под краката си.

„Камелия е злопаметна и едва ли е забравила как Вихра влезе през парадния вход в шоуто й, а тя научи последна. Нищо чудно да й е отмъстила в магия„, коментират в чалга бранша.

В тв средите обаче се смеят на суеверията на водещата. Врели и кипели в бизнеса посочват, че ротацията на водещите е стандартна практика и Вихра е била наясно, когато я поканили за лице на шоуто, че това е временен ангажимент.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *