Камелия и любовникът й Цветин се напиха на рожденият й ден с домашно вино и люта ракия

Камели и Цветин

  Камелия разкри пикантни подробности за рождения си ден, отпразнуван на 10 януари. На купона певицата и гаджето й Цветин се напили с червено вино и ракия. Компания им правели музикантите от оркестър „Виво“, с които напоследък Камелия ходи по участия. Учениците от математическата гимназия в Монтана и техният ръководител свирили, пели и вдигали тостове за здравето и благополучието на вече 42-годишната звезда.

„Бяхме в една вила в Монтана. До полунощ празнувахме моя рожден ден, а след това този на Цветин, който е на 11 януари“, обяснява чипровската блондинка.

За двойния си празник Камелия и любовникът й се снабдили с домашно вино. Взели го от родния град на хитовата певица.

За да не се разсърдят роднините й. Ками и гаджето й останали няколко часа в Чипровци. Бабата на изпълнителката спретнала чеверме и всички се наредили около масата. Заради агнешкия специалитет на възрастната жена Камелия нарушила хранителния си режим. На Нова година тя се зарекла никога повече да не кусва месо, но ето че бързо-бързо нарушила клетвата си.

След гощавката в Чипровци певицата, Цветин и музикантите от „Виво“ се отправили към вилата, която били запазили. Там свирили, пели и танцували до зори.

На празненството били пресушени няколко двулитрови пластмасови бутилки с червено вино и люта ракия.

По-голямата част от купона Камелия изкарала права на стола. Само на масата не се качих да танцувам разказва самата певица.

Цветин също се раздал, но на персийския килим пред камината. Той кършел снага с бутилка в уста, а музикантите свирели „Буба Мара“ и „Месечина“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *