Кали и бащата на третото й дете в Брутална битка за Попечителство! Ето с какви обвинения са замерят:

Брутална битка за попечителство за заформя между фолк певицата Кали и бащата на третото й дете Владимир. Бившият се заканил да си вземе сина, а фолкаджийката няма никакво намерение да му го дава.

Кали разкри, че през последните месеци нито се е виждала, нито се е чувала с Владимир. Контактите, свързани с общото им дете, ставали чрез майка й. Певицата е подала жалба в полицията срещу него за вербална агресия, а причината е, че той не спирал да я обижда и заплашва, откакто го зарязала. Той пък й отвърнал също с жалба в полицията по причина, че веднъж майката на Кали му отказала да види детето.

Фолкаджийката разкри, че решила да се раздели с Владимир, който определя като голямата си любов, защото така и не приел другите й две деца. Освен това постоянно я обиждал и се опитвал да й се бърка във всичко, дори в това как да си подрежда песните за участията. В същото време, почти не участвал във формирането на семейния бюджет и разходите за голямото им домакинство все лягали на нея.

Владимир пък я обвинява, че му изневерявала с друг. Според него, Кали го мразела, защото постоянно се карали и го обвинявала, че й съсипал живота. Владимир твърди, че именно тя сложила край на връзката им.

Певицата пък разкри, че той я заплашил да я изкара хазартаджийка и наркоманка пред съда, за да вземе детето. Твърденията на Владимир, че Кали е хазартаджийка обаче вероятно са свързани с факта, че тя му иска голяма издръжка за сина им, а той не иска да й я дава.

Певицата контрира обвиненията на бившия си, че ако е искала да си живее охолна като кралица, нямало да се разделя с бащата на второто си дете Антон Краус, за да се хваща с него, обикновен туроператор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *