Брадърката Йоанна – зависима от дрогата!

Йоанна крие тъмно минало
Йоанна крие тъмно минало

Позабравената певица Йоанна има тъмно минало, твърдят близки на скандалната изпълнителка. Самата тя призна, че преди време стигнала до дъното и преживяла периоди, в които нямала с какво да нахрани децата си.

Йоанна е сред обещаващите навремето поп певеци, които започват кариерата си заедно с Мария Илиева. Славата я спохожда бързо и тя се изявява дори като актриса в постановките „Кабаре“ и „Ще те накарам да се влюбиш“. Скоро се омъжва за композитора Явор Козев, от когото има две деца – Ясен на 10. години и Иово на 8.

ЙоаннаПовратният момент в кариерата й е преди години в Зала 1 на НДК. Ядосана, че озвучителите не пускат навреме музиката, тя си къса полата и остава на сцената по гащи. „Това ми прекрати кариерата“, твърди Йоанна. Певицата се развежда и остава без пукната стотинка.

Нейни приятели твърдят, че скандалджийката е зависима от алкохола и забранените субстанции. Според най-пикантната клюка Йоанна е помагала на свои приятелки да влизат в опасни връзки с мъже, за които обикновено се заплаща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *