Изпържиха Коцето с 80 бона

Докато държавата се тресе от поредните хватки на телефонните измамници, Константин се тръшка от мъка, че е бил изигран по най-елементарен начин от техни ортаци. Чалга певецът се простил с 40 хил. евро, след като решил да изненада с нова кола своята съпруга Надя, научи репортер от достоверен източник.

Константин
Константин

Откакто завъртя бизнеса с увеселително заведение в Студентски град, Коцето заглади косъма и мине, не мине време, като един обичлив съпруг доказва любовта си към Надя с прескъпи подаръци.

Преди няма и половин година изпълнителят на „Черна роза“ купи на жена си бяла спретната къщурка с басейнче отпред в квартала на баровците „Бояна“. Наскоро майсторът на баладите преценил, че е дошло време за нов подарък, този път на 4 колела. Надя обаче, никак не била хич скромна в избора на модел и марка. Избрала си джип „Ауди Q5″.

Константин и Надя
Константин и Надя

Макар собствениците на една от най-големите автокъщи в София да са му първи другари и редовно да му отпускат луксозните си коли за временно ползване, този път Коцето ги прескочил. Преценил, че ще му излезе доста по-евтино ако поръча возилото от чужбина. Братът на Коцето го ориентирал към хора, които ужким били със сериозни връзки в Германия с борсите за употребявани автомобили.

По традиция обаче евтиното излязло скъпо на Коцето.

Изпълнителят се видял с търговците, които обещали да му намерят черно запазено „Ауди“. Пожелали обаче да им бъде дадена сумата на ръка, понеже въпросният модел се грабел като топъл хляб в Германия. Трябвало да разполагат с парата кеш, че ако се наложи да се пазарят на място, да могат да отреагират моментално. Макар да виждал автодилърите за сефте, Константин им се доверил сляпо и им връчил пачките на юнашко доверие, без дори да поиска документ за това.

Няколко дни по-късно певецът изпаднал в нервна криза – моментално наплавил опити да направи връзка с пишман търговците, но джиесемът им замлъкнал. „Звъни им от 2 седмици, но телефонът е постоянно изключен. Константин не може да се примири, че е се е оставил на бъде измамен. Надя и тя му се тръшка, че ще трябва още няколко месеца да кара старата си кола – нисана, който мъжът й и подари след раждането на дъщеря им“, казват запознати със случая.

Коцето се чудил дали да не подаде жалба в полицията срещу мошениците. Обезкуражил се обаче, че 80-те хиледярки няма да го огреят обратно поради липсващ документ, че е заплатил джипа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/NolDdBfJXMk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *