Ивет Лалова се жени за италиански лекоатлет

Ивет Лалова с любимия си Симоне Колио

  Неописуема радост и гордост донесе Ивет Лалова на целокупния ни народ. Красавицата спечели златен медал на Европейското първенство по лека атлетика за бягането си в най-престижната дисциплина – тази на 100 м, и за пореден път доказа, че заслужено й е лепнат етикетът „Най-бързата бяла жена на планетата“.

На пистата Ивет е непобедима, но ситуацията в личния й живот е по-различна. На интимния фронт сексапилната спортистка трупа предимно поражения.

Лалова е свикнала да жертва връзките си в името на спортните успехи. Тя твърди, че леката атлетика е най-голямата й любов

Макар, че секс историите на Ивет са широко коментирани в публичното пространство, мъжете, с които си е лягала, се броят на пръстите на едната й ръка. Първото й официално гадже е Еди Казасян. Наследникът на известната музикантска фамилия влиза в живота й, когато тя е в началото на своята кариера. Двамата са щастливи заедно и афишират любовта си в медиите.

Ники Илиев

С времето Лалова започва да отделя все повече време на спорта и все по-малко на приятеля си. Безкрайните тренировки от рано сутринта и дългите пътувания по турнири лека-полека я разделят от Еди.

В един момент племенникът на Вили Казасян не издържа и поставя ултиматум – той или леката атлетика. Макар, че по това време вече са сгодени, Ивет прави без колебание избора да скъсат. „Спортът е всичко за мен и щом не си съгласен с това, значи не си моят мъж“, заявява бързоногата хубавица.

С Еди си остават приятели и след раздялата. Днес арменецът има друга дама до себе си, но продължава да се вълнува и от случващото се с бившата му изгора. „Срещнах много красива и сериозна жена. Към нея имам силни чувства. Но и с Ивет сме си близки“, казвал е в интервю отломъкът нищожен от винаги храбър народ мъченик. Еди Казасян постоянно ръси суперлативи по адрес на шампионката и е категоричен, че тя заслужава всяка една от победите си на лекоатлетическата писта.

Следващ в списъка на състезателката е актьорът манекен Ники Илиев. Ивет е интимна с него в продължение на цели три години. Тя отмъква блондина от тогавашното му гадже – щерката на кмета Стефан Софиянски Ива.

Връзката на Ники и Ивет преминава през какви ли не изпитания, включително и през шумен скандал с брадърката Анелия.

Последната не се свени да обяви в тв ефира, че има незаконно дете от синеокия красавец. Колко ли мъка е донесло на лекоатлетката това признание?

В последната половин година от връзката си с Илиев Ивет върти паралелна любов и с колега негър. Тя редува ту блондина, ту „катранения боздуган“. Докато в един момент не решава да заложи само на черно.

Когато разбира, че шампионката му е сложила рога, Ники полудява от ревност. Той не може да овладее гнева си и изсипва куп обиди по адрес на гаджето си. Гневът му е оправдан, но не и тежките думи, които изрича към Лалова.

След като официално се разделя с актьора манекен, спринтьорката най-сетне обявява връзката с чернокожия атлет от САЩ Ърнест Уигинс. Романът й с него обаче приключва бързо. В следващите две години тя е сама и както твърди по онова време, няма нужда от ново сериозно обвьрзване.

През 2010 г, точно петилетка след ужасяващото счупване на крака й в Гърция, Ивет е сполетяна от нов здравословен проблем. Докато се готви за поредното си състезание, тя усеща жестоки коремни болки. А когато мъченията стават крайно нетърпими, е приета по спешност и оперирана в болница.

Тогава тръгва и слухът, че Лалова всъщност е направила аборт.

Според злите езици тя премахнала плода, защото моментът за бебе изобщо не бил подходящ за кариерата й.

Истината е, че шампионката претърпява гинекологична интервенция, но не за да пометне, а за да й отстранят спукана киста от яйчника. „Никога не съм правила аборт. Лекарите откриха, че яйчниците ми са поликистозни, а едно от образуванията по тях беше спукано и коремът ми се пълнеше с кръв“, разказвала е Ивет.

Напоследък тя лети на крилете на щастието с новия си любим Симоне Колио. Той е италианец и също е лекоатлет. Двамата се познават от дълги години, но едва през 2011-а осъзнават, че са създадени един за друг.

Неотдавна най-бързата бяла жена получи голямо доказателство за любовта на Симоне – годежен пръстен с огромен бял диамант. Тя и той планират сватба за края на годината, но все още не са се заели с организацията на венчалното тържество.

Ивет вече е представена на голямата италианска фамилия и на приятелите на годеника си. Симоне също се знае с българските си тъстове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *