Иван Ласкин го грози житейския провал на адаша му Иван Христов

Иван Ласкин

  По интересен начин обича да си играе животът с хорските съдби. Оказва се, че двама от най-известните Ивановци у нас – Ласкин и Христов, имат съвпадение не само в имената, но и в житейските си провали. За жалост, и някогашният Васко да Гама, и синеокият „опосум“ са залитнали сериозно към чашката и увлечението към този порок им носи единствено публична излагация, срутваща до основи имиджа им на интелигентни и талантливи мъже, всеки в собствената си сфера – театъра и телевизията.

Преди 4 години цялата държава коментираше пиянското изпълнение на водещия Иван Христов, за което съдът в Стара Загора му лепна условна присъда от 7 месеца с тригодишен изпитателен срок и отнемане на книжката за 10 месеца. Наказанието бе заради факта, че шоуменът разби колата си в камион на фирма за чистота в града, а проверката с дрегер установи, че в кръвта му има 1,2 промила алкохол.

С Александра Сърчаджиева

Въпреки публичното роптаене и адвокатските обжалвания Иван не можа да оспори съдийското решение и с днешна дата срокът на присъдата му вече изтича.

И докато в скоро време Иван Христов ще може да се похвали, че вече е „чист“ човек, адашът му Ласкин се постара да повтори почти напълно изцепката му. С тази разлика, че вместо да блъсне боклукчийски камион, актьорът беше хванат да шофира мощния си джип пиян, докато на задната седалка се возеше невръстната му щерка София.

Подобно на телевизионния водещ, той за миг не си и помисли да признае вината си камо ли да се извини. Нещо повече – по време на проверката във Велинград Ласкин започва да ругае катаджиите, наричайки ги „еничари“ и употребявайки любимия на нашенските знаменитости израз „Вие знаете ли кой съм аз?“.

Историята напомня на тази с „опосума“ и по други показатели. Подобно на адаша си Христов Ласкин също има яростен защитник в лицето на благоверната си Александра Сърчаджиева. Миловидната Сашка толкова е заслепена от любов, че вместо да се сети как пияният шофьор Иван е застрашавал живота на собственото й дете, се втурна да замазва изцепката с оправданието, че изпитата от мъжа й бира всъщност била купена за нея. Колкото и безумно да звучи, щерката на покойната Пепа Николова явно очаква всички да повярват на съшитата с бели конци история.

Сашка обаче е добра душа и не бива да бъде критикувана, че обича толкова безрезервно страдащия от алкохолизъм (както самият той призна наскоро) актьор. Само че не би било лошо водещата на „Биг Брадър“ да се замисли каква беше съдбата на половинката на Иван Христов – Вихра, която също като нея непрекъснато бранеше любимия си от суровото хорско мнение.

Приликата между двете не се изчерпва само с това. Също като Сашка и Ласкин, в началото на връзката си Иван и Вихра не искаха да чуят за гражданско. Направиха си дъщерята Ава и живееха щастливо и задружно. Чак след 9 години съжителство на семейни начала отчаяната съпруга реши, че иска да надене брачен хомот на водещия, и го закара пред олтара, с което сложи край на идилията им.

Днес Вихра е самотна и забравена от всички, а бившият й мъж Иван тръби навсякъде, че се е пропил заради нея а сега е щастлив и не мисли за алкохол с новата си любима Ирина Сарачинова.

Дано само добродушната Сашка не последва съдбата на Вихра и не разбере колко тежко е доказан пияница и баща на детето ти да те обявява за главна причина за тежката си зависимост, докато дели постелята и покрива си с чужда жена и двете й хлапета, които боготвори повече от собственото си!

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *