Зуека се жени!

Васил Василев - Зуека
Васил Василев – Зуека

  Сватбеният марш на Менделсон ще зазвучи съвсем скоро за Васил Василев – Зуека и Анна Вичева, разбраха журналисти. Водещият на „Господари на ефира“ най-накрая се е решил на важната крачка, след като 20 години не му стигна смелост да я направи с предишната си спътница Нина Димитрова.

Зуека сияе от щастие до любимата си Анна
Зуека сияе от щастие до любимата си Анна

Комикът и Анна Вичева живеят под един покрив вече почти две години, макар доста преди това да са консумирали чувствата си зад гърба на Нина. Преди време в свое интервю Зуека дори със съжаление призна, че е трябвало много по-рано да прекрати връзката си с нея и да даде импулс на тази с Анна, която за разлика от бившата му го правела щастлив, спокоен, силен и пърхащ от любов. Макар да не изпитвал нищо от изброеното в леглото на актрисата, Зуека насила играл ролята на неин мъж в името на детето им.

Двугодишното съжителство като семейство напълно убедило актьора, че не е направил грешната стъпка, напускайки Нина заради Вичева. Дори напротив. „Прекалено добре си живеем с нея, да чукна на дърво. Много сме щастливи. Живот и здраве, скоро ще се вземем и пред Бога“, споделил тези дни затъналият в чувства актьор.

Той не изпитвал угризения спрямо Нина, че докато съжителствал с нея, я е мамил с Анна. „Не съм съгрешил, защото нямахме брак.

Вече можеше и да съм женен ако я бях напуснал още преди шест-седем години. Толкова ми трябваха, за да реша да поема по друг път“, признал още сливналията.

Близки до бъдещото семейство не изключват вероятността да планират сватба заради наследник. Анна Вичева вече е на 38 години и отдавна мечтае да стане майка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *