Защо Георги Христов излъга че има 2 деца – цялата истина тук:

georgi-hristov-1

Георги Христов хвърли наскоро бомбата, че има две деца. Оказва се обаче, че няма предвид свои биологични наследници, а двамата си племенника.

Естрадната легенда сам разкри сензационната новина за двете си деца, за които никой не беше чувал преди. В интервю пред Кристина Патрашкова певецът казва, че се чувства баща на две деца.

Георги Христов обаче имал предвид двете деца на брат си, които чувства като свои собствени, пише в. Уикенд. Поп певецът се изказа доста двусмислено в интервюто, с което остави впечатлението у зрителите, че до момента е криел наследниците си в тайна от медиите.

georgi-hristov-bashta-1

Пред Кристина Патрашкова изпълнителят казва, че най- важното е човек да се чувства родител в сърцето си, а биологичният фактор не е толкова важен. Журналистката го помоли да коментира дългогодишните слухове, че има незаконно дете, но Христов избегна отговора.

И в други свои интервюта поп певецът е намеквал, че може би има наследници. Но през цялото време всъщност е имал предвид децата на брат си, които много обича и за които се грижи много.

От години из медиите се носи клюката, че Георги Христов има дете от руска балерина, които живеят в Москва.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *