Заключиха поп-фолк певицата Рени

Попфолк изпълнителката Рени

Чалга звездата Рени предизвика американската водна полиция със своята привлекателна визия. Ченгетата са закопчали Рени, докато е събирала тен на яхта в езерото Мичиган.

Изпълнителката е на турне в Америка и организаторите решили да и направят подарък – разходка с яхта по езерото Мичиган. Докато красавицата се пекла на палубата, яхтата била подложена на щателна проверка от полицията. Придружителите, които били с нея на яхтата, разказали на щатската водна полиция, че тя е звезда и е в САЩ, за да изнася концерти пред емигрантите ни там. Униформените били силно впечатлени от визията на чалгаджийката. Красавицата

Рени

не се ядосала от полицейският тормоз, а напротив, дарила куките с по едно копие от нейния фатален 13 албум, който още не е излязъл на родния пазар. Най-красивата усмивка в родния попфолк вече около месец радва нашите емигранти зад голямата вода. Певицата съвместима участията си с богата културна програма.   Рени е доволна, че е успяла да види многото исторически и природни забележителности в различните Северноамерикански шати. Очакваме певицата до края на месеца, като  преди да се върне в България, тя ще мине и през Торонто, Канада.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/w-X5hk1kcwg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *