Жени Калканджиева лекува брака си в Кения

Жени Калканджиева, Стефан Манов и синът им Георги ще посрещнат коледните празници отново като истинско семейство. Последните дни модната шефка се движи със самочувствието на фронтови генерал, току-що закичен с нов орден в чест на изпълнена успешно бойна мисия. В случая личната мисия на Калканджиева бе да раздели Тачо от любовницата му Зорница Линдарева.

Жени Калканджиева с Тачо и синът им
Жени Калканджиева с Тачо и синът им

Последното вече е факт. През септември Жени състави план, чиито плодове вече бере. След като разбра, че съпругът й я е редувал с моделката Зорница, рогоноската прати прелюбодееца на заточение в далечна Испания. Замисълът на Калканджиева бил брилянтен: разстоянието и времето заличават копнежите към изкушението в лицето на Линдарева. Още повече, че в чужбина похотливецът щял да бъде под контрола на родителите си, които давали мило и драго синът им и снаха им да си оправят проблемите, за да не расте внучето им Жорко с разведени родители.

Манекенката Зорница е натирена от любовника си
Манекенката Зорница е натирена от любовника си

Заточението за Тачо на Иберийския полуостров тези дни приключи и Жени прибра обратно у дома похотливия си съпруг. Двамата дори вече са планирали първата си почивка отново като семейство.

Самолетните билети са за далечна Кения. В африканската република домакин на Калканджиева и по-младия й съпруг щял да бъде самият Рикардо Гай. С известния италиански дизайнер Жени се знае повече от десет години и дори е работила за него в Милано, когато все още бе действаща манекенка.

„Оттогава не сме спирали да поддържаме връзка. Рикардо притежава луксозен хотел в Кения. От няколко години всяка зима ме кани на гости, но все не намирах време от ангажименти. С Тачо ще му гостуваме през януари“, изпуснала се Жени пред колежките си от „Междинна станция“.

Калканджиева нямала никакви колебания, че тази зима най-сетне трябва да предприеме екзотичното пътуване. Тъй като липсата на време, което да прекарват само двамата, бе един от доводите на Тачо, заради който й изневерил с Линдарева.

„Решихме да направим взаимно компромиси и да си дадем шанс да се променим. Аз му обещах да му обръщам повече внимание, той пък каза, че ще бъде по-толерантен към моите ангажименти. Простих му изневярата, тя на мъжете им е в кръвта“, призна Жени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *