Жената на Къци не издържа на гаврите с него, иска го навън

Съпругата на Къци Вапцаров - Меги с един от синовете им

  Съпругата на Къци Вапцаров-Меги, вече си го иска у дома. Жената на шоумена не желае той да продължава да се мъчи сред съквартирантите си. Тя е изгубила вяра, че жертвата на мъжа й си заслужава парите и вратите, които победата би му донесла занапред. Меги с ужас преживявала стреса, че любимият й всяка минута е изправен пред заплаха за юмручна разправа със съквартирантите си.

След поредните люти определения, с които Къци бе описан в Къщата, неговата най-голяма застъпница Меги съвсем се е отчаяла. Тя дори е забранила на децата си да гледат предаването. Досега Меги и тримата й синове имали ритуал и всяка вечер сядали пред малкия екран, за да подкрепят, макар и от разстояние, татко си.

Последните изцепки на участниците в шоуто обаче никак не били по вкуса на Меги. Шоуменът в прав текст бе наречен от Фънки „педал“ и това безумно подразнило близките му хора отвън.

Бруталните псувни които кънтят в ефира на Нова по адрес на Къци също дразнели семейството му, което с все по-голямо нетърпение чакало края на риалитито. Г-жа Вапцарова е убедена, че мъжът й няма да се откаже от шанса си да вземе голямата награда до края и затова не се и надявала той да се прибере вкъщи преди това.

„Къци е един много борбен човек. Колкото да се опитват да го провокират той ще издържи на всичко. На мен обаче ми тежи да гледам всичко това. Безсилна съм да бъда свидетел на тези унижения на които непрекъснато го подлагат. Това което искам е незабавно да си дойде у дома“, сподели Меги. Тя дори говорела с продуцентите да изведат мъжа й за малко, за да проведе разговор с него. От „ВИП Брадър“ обаче не разрешили. Според съпругата на бившия тв водещ най-хуленият съквартирант щял да издържи на напрежението в Къщата до самия край на шоуто, колкото и болезнено да било всяко грозно обвинение към него. Тя обаче тайничко се надявала гаврата да спре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *