Емилия призна официално: Преслава спеше с мъжа ми Коко Динев!

Изневерите на Коко Динев съсипали психиката на Емилия, сега е на антидепресанти!

Емилия Преслава Коко
Емилия потвърди слуха, че Преслава е имала секс аватюра с мъжа й. Звездата от Гълъбово обаче твърди, че не се сърди на колежката си задето й сложила рога. Добричлийката нямала вина за станалото между нея и Коко Динев.

Емилия е доволна, че любовта й с хазартния бос устояла във времето, но не отрича, че връзката им е минала през немалко перипетии.

„Не обвинявам Преслава. Тя е свободно момиче и може да си прави каквото иска. Ако има виновни, то сме аз и Коко. С Преслава и сега сме в прекрасни отношения, няма какво да делим. Тя не ми е забила нож в гърба“, казва изпълнителката, която преди години зае мястото на Анелия до висаджията.

Дали обаче певицата на „Смелите си имат всичко“ е действително толкова хладнокръвна по отношение на кръшканията на мъжа й? Във фолк средите твърдят, че изневерите на съпруга й я стресирали и съсипали здравето и психиката й. Самата певица признава, че доскоро получавала сериозни кризи, някои от които продължавали по 7-8 часа.

„Три месеца се мъчих, защото докторите не можеха да разберат какво ми е. Задушавах се, не успявах да си поема въздух. Имах чувството, че умирам, изпотявах се… Много гадно!“, разказва Емилия за здравословните си проблеми.

Имало дни, в които тя се чувствала толкова зле, че не съумявала дори да стане от леглото. Заради състоянието си на няколко пъти отлагала свои участия. Но не била припадала на сцената в заведение, както се говореше преди време.

„Единствено във Велико Търново в края на рецитала ми стана лошо и човек от охраната ме изведе. Слава Богу не колабирах“, споделя пайнерката.

Преслава Коко Динев Емилия

Когато здравето й се влошило Кака Динев много се притеснил. Той я накарал да си направи всички възможни изследвания. Накрая докторите сложили диагноза. Хитовата изпълнителка получавала паник атаки.

„Много тежко го преживя Коко. Чудеше са как да ми помогне… Ведра съм, здрава съм сега. Но отвреме – навреме получавам тези паник атаки, става нещо в мозъка ми. В момента пия хапчета, на антидепресанти съм“, споделя певицата.

Тя вече е стабилизирана, но няма гаранция, че кризите няма отново да се задълбочат. Емилия си дава сметка, че хапчетата, които приема не лекуват здравословния й проблем, а само потискат симптомите.

„Сама трябва да се изцеря“, разсъждава певицата. Специалистите я посъветвали да контролира емоциите си и да не прави неща, които не са й приятни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *