Емилия и Коко Динев вдигат тайна сватба!

Емилия и Коко Динев ще стават семейство!

Най-после чалга звездата Емилия прие предложението за брак, отправено и от дългогодишния и приятел Коко Динев. Освен това баровецът й се обяснил в любов и трогната от това красавицата, приела предложението му .

Изпълнителката вече официално заяви, че е готова да му стане законна съпруга. Светската двойка вече планирала подробностите около венчавката и сакралната дата на събитието.

Според техните близки, най-вероятно е церемонията да се състои в средата на лятото. Плейбоят обаче поставил условие, да е скромна и без много медии, сватба в тесен кръг, издават от  HotArena.net.

Емилия и Коко

Двамата са заедно вече осем години и това е логично продължение на тяхната връзка, коментират феновете на певицата. Въпреки бурната им любов, раздели и събирания, двамата са все още заедно. Наскоро, дори се бяха скарали и разделили, но явно Коко е премислил и Емилия му простила.

Защото той се реванширал с трогателното си предложение за брак. Изпълнителката беше огорчена, че бизнесменът извадил от джоба си парите, за юбилейният концерт на Анелия, за 10-годишнината й. Тогава Еми си взе детето и го напусна, но сега намери сили да му прости и да каже „Да” на своя възлюбен.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/O8AwFPiPgJc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *