Елен Колева проговори за раздялата с Александър Найденов!

Елен Колева

Огорчената Елен сподели пред нас, че отначало самата тя била учудена от раздялата  си с бизнесмена. Но впоследствие разбрала причината за разлъката от … вестниците! 

Според актрисата, майонезеният бос нямал доблестта да се изправи пред нея очи в очи и за да се разделят. Момичето е категорично, че никога не му била изневерявала и противно на обвиненията на бившият си любим, не е осъществявала интимни контакти с някакви „ръгльовци“. За звездата Найденов никога не е играл ролята на чичко паричко, напротив тя силно му вярвала и го обичала. Дори съжалявала, че милионерът е представил

Александър Найденов

раздялата им по такъв долен, според нея, начин. Красавицата изтъкна своята причина за раздялата им. Според Елен основната причина за тяхната раздяла е, че двамата са били като от различни планети. Въпреки това, не голямата разлика във възрастта им изиграла лоша шега, а неговата ревност. Найденов бил силно ревнив към нея и Елен  изключително внимавала, как се облича и с кого говори. Милионерът често и изтъквал, че нямало безплатен обяд. Актрисата сподели още, че оплювайки я, Александър си затворил пътя към сърцето й, въпреки че още изпитвала чувства към него, тя е жестоко наранена.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/JoQv1eTHuCc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *