Елен Колева пак е влюбена – заживя с французин!

elen-koleva-2

Ново гадже извади от любовната депресия Елен Колева. От месец актрисата върти любов с 35- годишен французин.

Актрисата вече не крие връзката им, а е заринала фейсбук страницата си с техни общи снимки. Той се казва Марсел Коен и явно също е лудо влюбен в родната красавица. Дори й предложил да заживеят заедно навръх Коледа.

Французинът няма нищо общо с последните две големи любови на Елен Колева. Най- вече с това, че е в пъти по- млад от бизнесмена Александър Найденов, както и от писателя Калин Терзийски.

Този път, за разлика от предишните й две връзки, актрисата определя правилата, а франсето я слуша за всичко.

Елен с новото си гадже Марсел

И Найденов, и Терзийски, не само разбиха сърцето на актрисата, но първият срина кариерата й, а вторият – психиката й.

Сашо Майонезата, както е известен бизнесменът, изхвърли Елен Колева от Народния театър, а също така доста й попречи да си намери ангажимент като актриса и на други места. За капак, поде срещу нея очерняща имиджа й мръсна кампания по медиите, с цел да я изкара лека жена. Елен обаче така и не се върна при ревнивецът, от когото избяга, след като научила, че й подслушва телефона й и я следи.

Елен и Калин осребриха раздялата си във "Фермата"
Елен и Калин осребриха раздялата си във „Фермата“

След като остана без работа като актриса, Колева започна да пише стихове. Така се запозна с писателя Калин Терзийски. Двамата изживяха луда любов, като то дори напусна съпругата си. Ви, след като заживяха под един покрив, Терзийски се отдаде на порока си – алкохола. Писателят се алкохолизира за нула време, което влоши сериозно отношенията м в Елен. Терзийски заряза, след като научил, че т е влизала във фейсбук профила му, защото имала подозрени, че той й изневерява. След като го хванала в крачка, писателят завил, че трябва да свикне да го дели с други жени.

След раздялата си, двамата влязоха в риалити шоуто „Фермата“, за да си оправят финансите. В предаването Елен Колева призна, че много обичала Калин, но алкохолът го превърнал в съвсем друг човек. Актрисата призна, че се е поболяла от любов по него. Терзийски път за малко не получи инфаркт, след тежко препиване в предаването. Това наложи и принудително да прекрати участието си в шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *