Дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки: Колеги правят магии на мама!

Дъщерята на Стоянка Мутафова Муки изригна срещу колеги на великата актриса, които пускали зловредни слухове, че 91-годишната любимка на няколко поколения е болна и гасне в болница от пневмония.

Мария Грубешлиева - Муки
Мария Грубешлиева – Муки

„Това са измислици на хора, които й завиждат. Дни след лъжите майка ми игра в постановката „Палавите вдовици“ във Враца. Всички видяха, че тя е в чудесно здраве, и писанията за това, че живеела последните си дни заради ужасната болест, са продукт на болни мозъци. Тя не играе, а просто живее на сцената, запазва любопитството си към изкуството и света“, отсече Муки.

Самата Мутафова лично благодари на феновете за любовта към нея и призна, че от всичко на света най-много обича детето си. Както е известно, в куп интервюта Стояна си е посипвала главата с пепел за това, че Муки не е успяла да направи актьорска кариера, защото колегите й винаги са я сравнявали с великата й майка и са твърдели, че тя е нейно протеже.

 

Муки с майка си Стоянка Мутафова
Муки с майка си Стоянка Мутафова

Спекулациите за здравословното състояние на Мутафова тръгват от церемонията, на която тя трябваше да получи наградата „Кралица на комедията“. Тогава Стоянка е неразположена заради настинка и двете с Муки решават да остане вкъщи, за да се възстанови.

Вместо да проявят разбиране към възрастната дама, куп издания започват да пишат, че тя се бори за живота си в болница, а колеги й изпращат букети.

„Сигурна съм, че лъжите за мама идват от завистливи актьори, на които тя цял живот е била жертва. Дори имам чувството, че някои й правят магии, защото не могат да преглътнат, че на тези години все още е на сцената“, заяви Мария Грубешлиева.

Тя дори мислила да заведе дела срещу изданията, тиражирали неверните слухове за Мутафова. После се отказала, защото била убедена, че само ще си скъса нервите със съдебни разправии, а резултатът може да не е в нейна полза.

Приятели на актрисата казаха, че Стояна приела с ирония писанията по свой адрес и дори не се ядосала. „Отдавна съм казала, че не се страхувам от смъртта, и може би затова Господ не ме прибира. Живея единствено заради дъщеря си. С нея често се караме, но не можем една без друга“, философски заключила жената, с която и до днес не може да се мери нито една нейна по-млада колежка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *