Доктори върнали сексапила на Тодор Славков

 

Тодор Славков

  Тодор Славков се появи неузнаваем в последните епизоди на шоуто „Ексмилионер търси съпруга“. Внукът на Тато е двойно по-слаб от преди и от биреното му шкембе няма и следа. Невероятната трансформация се дължи на тежка липосукция, на която Малък Тошко се е подложил наскоро. Той е легнал под ножа, за да източат мазнините от корема му и завинаги да се сбогува с нелицеприятните тлъстинм, научи от приближен източник.

Тодор Славков сам поискал да ce остави в ръцете на хирурзите, за да освежи сексапила си и да посрещне бъдещата си булка с плосък корем като на същински мачо. Той приел риска да се отърве накуп от всичките си излишни кила и настоял докторите да смучат, докато талията му ме стане идеална.

За целта се наложило да лежи на хирургичната маса повече от час под пълна упойка, а от корема му били източени цели 2 килограма мас. Мъките обаче си заслужавали, защото според всички, видели новия вид на Малък Тошко, ефектът е поразителен.

Столичният бохем вече бил слаб като спортист, строен и подмладен.

Удоволствието да се пъчи с изваяни коремни мускули пък му струвало близо 2000 евро, научихме от доверени хора. Въпреки значителната сума Малък Тошко препоръчвал процедурата и на приятели като бърз начин за отслабване, вместо да се измъчват с диети.

Освен това от интервенцията Татовият внук се възстановил бързо. В болницата, в която го оперирали, прекарал само една нощ. Укрепвал в домашни условия, като старателно спазвал всички лекарски препоръки. Единственото неудобство, което трябвало да изтърпи, бил ластичният колан. Неудобният аксесоар трябва да остане на корема му цял месец, за да не се развали ефектът от операцията. Малък Тошко обаче без проблем преглътнал язвителните подхвърляния на приятелите си, които често го взимали на подбив, задето носи колана, подобен на женски корсет.

Момичетата от риалити шоуто, които се борят за сърцето му, обаче вдъхвали самочувствие на Тодор Славков. Кандидат-булките били толкова впечатлени от стройното му и сексапилно тяло, че започнали с двойна сила да се натискат за ръката му.

Той бил доволен от женската реакция защото доскоро доста се притеснявал от корема си. Именно за да се харесва повече на нежния пол, Татовият внук преодолял страха си от доктори и игли и се подложил на липосукция.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Доктори върнали сексапила на Тодор Славков"

  1. Петя   29.09.2012 at 13:02

    Приятели са с Ангел Енчев, и пластиката му е без пари. Има ги на снимки тримата с Зара и Ивайла Бакалова. Пак евтина реклама на уж имотния пиянгур.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *