Диана Найденова плаши!

Диана Найденова
Диана Найденова

  Непоправими щети върху лицето на Диана Найденова е нанесло времето през месеците, в които тя бе извън телевизионния ефир между „Челюсти“ и „Всяка неделя“. Преди две седмици устатата журналистка попълни екипа на Кеворк Кеворкян, но дори и гримьорите на легендарното предаване се оказват безсилни да подмладят състареното лице на водещата.

Диана Найденова Миналата неделя мадам „Челюсти“ шокира с вида си телевизионната аудитория. Режисьорското виждане водещите на неделното предаване и техните гости да бъдат снимани във възможно най-едър план представи партньорката на Кеворк в светлина, в каквото сигурно единствено пресният й съпруг Мирослав я бе виждал.

Диана Найденова буквално е обезобразена! Няколкото ката бръчки под очите й, плюс кратерчета и огромни издутини изплашиха зрителите, а лицето й бе тема за оживен диспут в интернет форумите дни наред. Диана бе заподозряна и че е напомпала долната си устна с цял кубик хиалурон, под чиято тежест тя е увиснала грозно.

За да спести на хората още по-голям шок, Найденова поискала да бъде снимана в ляв полупрофил, тъй като върху дясната й буза се канели да изригнат цели вулкани. „На зрели години я е нападнал някакъв дерматологичен проблем. Лицето й е много зле, въобще не е за показване по телевизия“, коментират из нюзрюма на Нова тв.

Нож с две остриета се оказали и гримът, и осветлението в студиото на „Всяка неделя“. Вместо макиажът да заличи неравностите върху лицето на Диана, в комбинация със силната светлина те допълнително изпъкнали. „А и този опушен грим още повече я е състарил“, коментират из форумите.

В телевизията се чудели как да спестят нови подигравки на Найденова. Подхвърлили й, че за нейно добро ще е да се подложи на някои корекции по примера на колежката си Люба Кулезич, която преди време се подмлади с 10 години с няколко пластики. Този вариант обаче се оказал неуместен на този етап, тъй като Диана ще трябва да отсъства от работа, с която току-що се захвана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *