Дарина Павлова се пречисти! Няма да повярвате от какво се отказа!

Дарина Павлова хубаваДарина Павлова шашна всички, като не направи традиционното парти за рождения си ден.

За първи път от години г-жа Мулти  не превърна в бляскав парад на суетата специалния си ден а само смирено благодари на всички, които й се обадиха да й честитят празника.

Причината била, че екскурзията й в Индия я направила нов човек. Там тя се  научила да медитира под ръководството на вещи учители, те я накарали да  преосмисли живота си  да обръща повече внимание на духовното, вместо на материалното.

Засега Дарина е все още на индийска вълна и решила, че не може след духовното пречистване изведнъж да направи суперкупон и да лъсне на него с всичките си скъпоценности и богатство. Тя съзнателно отказала поканите за всички светски партита за месец напред и се появявала само на тези, които я обогатяват духовно.

Дарина-ДжулиоЗатова и не пропуснала да бъде  почетен гост на Дните на българското кино в Рим и да изгледа части от новите хитови сериали. Тя похвалила лентата „Маймуни“ на Юлиян Вергов и споделила, че много харесва изпълнението му.

За пръв път  Дарина се появява само в обществото, без поредния красавец, увиснал на ръката й. От години тя ходеше с доста по-млади мъже от нея, а някои бяха кандидати за съпрузи, но рано или късно й изневеряваха с по-млади и тя се разочароваше жестоко. А после се мяташе в обятията на поредния красавец,  който й се обясняваше във вечна любов.

В Индия тя преосмислила и любовния си живот и сега е категорична, че никога повече няма да се омъжи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *