Гълъбин Боевски става дядо в затвора!

Гълъбин Боевски

Родният тежкоатлет Гълъбин Боевски, който бе заловен и осъден на девет години за трафик на дрога в Бразилия, ще стане дядо. Олимпийският шампион ще бъде ощастливен благодарение на своя син Пол и неговата любима Капка Алексиева.

Двамата чакат първото си чедо след три месеца. Щастливата двойка не криела радостта си и пускат снимки на все още нероденото дете в социалната мрежа. Пол и Капка имат общ профил във Фейсбук. Синът на шампиона се кълне, че ако бебето е момче щял да го кръсти на баща си – големия щангист Гълъбин. Според злите слухове, около Капка се носят не особено положителни клюки. Мълвата я спрягала за златотърсачка, а

Пол и Капка

някои дори злословят, че девойката  честичко била отскачала до Гърция с по-заможни и зрели мъже. От своя страна и около Пол витаят слухове. Преди няколко години той стана популярен, след като внесе газов пистолет в школото си – известно спортно училище.  Тогава Боевски бе принуден да подаде оставка като общински съветник. След като осъдиха бащата за наркотрафик, момчето се включи в семейния бизнес и в момента помага на майка си и сестра си в семейните дела.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4BL_jhMQz5E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *