Грип налази съквартирантите във ВИП Брадър

Никол Станкулова

Двадесет и няколко дена вече и имаме първите болни. След като Фънки изтрещя, дойде ред и на Никол и Орлин. Красивата синоптичка  и сексапилният певец изплакаха на Биг Брадър, че почнали да се разболяват.

Явно някой е привнесъл грип от „външния свят“ защото малко по-късничко и поп фолк иконата Бони почна да се оплаква от силно главоболие, че и жизнерадостният  Къци също призна, че не се чувства  добре. Шоуменът даже се отказа от любимия си обяд и каза, че ще се задоволи само с една бърза салатка.

Никол също сподели, че ще мине само на салата на обяд, заради липсата на апетит. Тя разказа, че майка й имала желязна рецепта за справяне с болестите.

Орлин Павлов

Когато усети, че я е налазил някой вирус спирала да се храни и пиела само чай с мед.

Така успявала да пребори вирусите. При всички положения Никол ще трябва да се пребори с болестта, тъй като е определена за капитан на единия отбор за номинационните игри.

В тези игри капитанът на тима, загубил играта, е номиниран автоматично за изгонване от Къщата. Интересно дали Къщата на ВИП-овете няма да се превърне в една лечебница, ако не успеят да овладеят грипа?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6BZzSWeWwB8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *