Галя от „Каризма” стана стриптийзьорка!

Галя демонстрира перфектен бюст по време на изпълнение!

Най-новият слух, плъзнал сред хайлайф средите, е че Галя от екс дуета „Каризма” е напуснала страната. Това отприщи фабриката за слухове по неин адрес, защото по човек, който няма как да се защити най- лесно се хвърля кал.

Според свидетели, Галка е в Лондон и е занемарила музикалната си кариера, за сметка на танците около пилона. Слуховете  разказват, че бившата творческа половинка на Миро в момента е почнала да се изявява като стриптийзьорка по култовите заведения на Лондон. Причината да предприеме тази стъпка е нейното тежко финансово състояние. Нейните приятели яростно отричат тези слухове и твърдят, че тя заработвала насъщния като рецепционистка или гардеробиерка в

Галка

лондонски хотел. Да си припомним, че преди известно време срещу изпълнителката скочиха с цял куп обвинения от екипа по снимането на последния й видеоклип. Като директно я обвиниха, че не им заплатила за работата. Според техните думи, Галя не им дала и стотинка от договорения  хонорар. А нейните комшии в София твърдят, че поп певицата дължала гигантска сума и на „Топлофикация“.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/hshwEBG2m30

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *