Галена показа бельото си на фен и докосна с крак п*ниса му! Виж тук!

Галена

  Галена докара до оргазъм свой фен с еротичните си изпълнения. Певицата от Смядово сбъдна най-смелите мечти на почитателя си, а подари незабравими спомени и на още няколко десетки мъжища, които гледаха отблизо шоуто и в столично заведение.

С възгласи „Айдеее“ и „Опааа“ звездата на „Пайнер“ се замята

Галена няма никакви задръжки когато е на сцената

покрай своя почитател, когато в началото на вечерта той се качи на сцената до нея. Младежът също се раздаде. В старанието си да впечатли певицата с танци, той въртеше енергично задните си части, като от време на време и приклякаше.

„Давай, давай“, окуражаваше го Галена миг преди да се нагъзи срещу лицето му.

Сценичният й партньор видимо се притесни от гледката. Бързо обаче превъзмогна стеснението си и се долепи до дупето на звездата. Вдъхновението му нарасна и танцът стана още по-мръснишки.

Певицата не се посвени да покаже бельото си на кръшния фен

В един момент Галена пожела да сменят позата. Пайнерката започна да бута мъжа към пода, докато той не се свлече на колене пред нея. Ръцете му пък обвиха сексапилната й задница.

Когато запя хита си „Пак ли“, пайнерката заби токче в гърдите на момъка под нея. Той бавно започна да се огъва назад и накрая се озова легнал по гръб на сцената. От мястото, на което се намираше, се откриваше чудна гледка към прашките и най-интимната анатомия на гост-изпълнителката.

В кулминацията на еротичното шоу Галена плъзна крак надолу към корема на сценичния си партньор. Обувката й стигна до колана, а после докосна и мъжествеността на танцьора. „В този миг трябва да е избухнал в гащите“, майтапеха се сеирджии, забелязали превъзбудата на фена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Галена показа бельото си на фен и докосна с крак п*ниса му! Виж тук!"

  1. Христо   08.04.2013 at 6:36

    Абе глупаци! 🙂 Това не и е Фен, а и е приятел, познават се от години… Всички тези глупости, които сте написали тук са пълна простотия плод на болен мозък 🙂 Смешници 🙂

    Отговор
  2. Лена   15.04.2013 at 0:36

    В друга статия писаха , че е онова момче , което спечели ферарито в „Шоуто на Слави“ … тея незнаят изобщо ко става .

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *