Гаджето на Златка, Мирослав трупа сланини!

Златка Димитрова с гаджето си Мирослав

Черната Златка вече не крие митичния си любовник Мирослав. Даже напротив – направи му официална презентация в столичен чалга клуб, и то с такова огромно самочувствие, сякаш е хванала за брадата я Доналд Тръмп, я Бил Гейтс.

Във вторник вечер Златка, прочула се с прекрояването на картата на Европа по време на участието си във „ВИП Брадър“, цъфна в компанията на богатото си гадже на конкурс за еротични модели в „Найт Флайт“. Появата им под ръка още веднъж затвърди слуховете, че скандалната плеймейтка наистина е успяла да развали брака на Мирослав. Самата тя се похвали тези дни, че вече не дели избраника си с никоя друга.

Победата за сърцето, леглото и портфейла на Миро обаче е вдъхнало излишно самочувствие на необразованата бургазлийка с претенции за висшистка, видяха папараци. От ВИП местата на чалга заведението Златка Димитрова оглеждаше простосмъртните около себе си с ледено изражение и вирнат почти до тавана нос.

В същото време „простолюдието“ в нозете на миската й се присмя, че никак не си отива като двойка с любовника си. Мирослав, доскоро мъж с нормално телосложение, втрещи купонджиите с новите си габарити.

Златкиният избраник е започнал да си отглежда корем, пуснал е двойна гушка и е издул зачервени бузки. „Гони вече 120 кила!“, изчисляваха в публиката на еротичната надпревара.

Направи впечатление и че доскорошната съквартирантка в Къщата край Нови Хан, известна с фриволното си поведение, до края на вечерта не се раздели за минута с коженото си палто.

„Ей, тоя Мирослав, всичко й купува. Сигурно е пръснал поне 3 бона за тия кожи“, чуха се завистливи женски подмятания. Трънки! Палтенцето било на аванта от бутик за изработка на кожени облекла, на които Черното Злате се пада рекламно, хм, лице.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Гаджето на Златка, Мирослав трупа сланини!"

  1. Стоян   19.06.2015 at 14:38

    Страхотна новина

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *