Възмутително! Съседи на Георги Калоянчев нарушават траура с топурдии и ремонти из блока

Георги Калоянчев

 СРАМОТА! Няма покой за Георги Калоянчев дори и в смъртта му!

Докато Калата умирал, негови комшии правели ремонт в жилището си и из целия блок се разнасял ужасяващ грохот на бормашини и флексове.

Несъобразителните съседи не прекратили строителните работи дори и когато великият актьор издъхнал и близките му не можели да си намерят място от скръб. Ремонтът продължил и в сряда, когато дори и птиците в квартала сякаш били притихнали, тъгувайки по отишлия си от този свят гениален артист. „Как не ги е срам? Цялата страна почита Калата, а тия простаци не могат да оставят близките му малко на спокойствие“, възмутени са в кооперацията.

Георги Калоянчев и съпругата му Валя

Междувременно стана ясно, че Стоянка Мутафова е приела геройски новината за кончината на своя най-добър приятел, комшия и колега. Дъщеря й Мария Грубешлиева обаче се опасява, че 90-годишната актриса може и да се срине от тъга, когато остане сама с мислите си. „Във Варна, където я свари черната вест, около нея имаше хора и това я държеше. Говорих с нея по телефона и тя ми каза, че много съжалява, че не се е качила да види Калата, преди да тръгне на път. Обясни ми, че това я измъчва най-много“, сподели Муки.

Във вторник вечерта Мутафова изигра в морската ни столица коронния си спектакъл „Г-жа Стихийно бедствие“. Представлението тя посвети на Калоянчев, а на следващата сутрин тръгна за София, за да даде подкрепата си на вдовицата и близките на непрежалимия си колега. Уви, снежните преспи в Северна България не позволиха на актрисата да се добере до столицата. Тя трябваше да се върне във Варна и да изчака времето да се оправи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Възмутително! Съседи на Георги Калоянчев нарушават траура с топурдии и ремонти из блока"

  1. mimi   20.12.2012 at 16:33

    Калоянчев беше един велик човек по народност и по актьорство ! Поклон пред светлата му памет ! Нека почива в мир ! Лека му пръст ! А за тези монтьори просто нямат срама и дори и за неизвестен човек !
    Но това е Георги Калоянчев господи ! Почивай в мир !

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *