Вихра Петрова се гаври с Ирина: Вземи Митьо Пищова за мъж, хем ще си Първа дама! Виж Тук:

irina-tencheva-vihra

Войната между настоящата и бившата половинка на продуцента Иван Христов уж беше престанала, но явно изобщо не е така. Участието на Ирина Тенчева във Вип Брадър явно е отключило старите рани на бившата му съпруга Вихра Петрова.

В сайта й се появи статия, озаглавена „Вип мизерници“ и подписана от автора Радослав Стоянов. Потребителите обаче са единодушни, че истинският автор всъщност е самата Вихра. Най- вече заради нелицеприятните думи, отправени към съперницата й Ирина Тенчева. Ето какво пише:

„Ирина всъщност се оказа най- мразения съквартирант влизал някога в това предаване. Повярвайте много усилия положих да открия един хубав коментар за нея…Накрая намерих един:“ На мама гордостта. Давай все така. Хвани и този продуцент. И на него дете ще родиш.“ Замисляйки се за това от къде и какво знам за нея, предвид факта, че вече е била нечия любовница, не пречи да намери друг. Казват, че любовта трае три години. Бих я посъветват да се завърти около Митьо Пищова. Богат, известен и президент ще става. Какво по- хубаво от това да си първа дама“.

Ирина Тенчева се запозна с настоящия си мъж Иван Христов, когато започна работа в предаването, продуцирано от него и Андрей, „Станция Нова“. В неделния няколко часов блок Ирина, по това време Сарачинова, незнайно как се беше сдобила със своя рубрика – „Най- добрата майка“. Говори се, че самата Вихра я завела при мъжа си и колегата му.

Няколко месеца по- късно, малко след сватбата на Иван Христов и Вихра, гръмна новината, че Ирина и продуцента са любовници. Прелюбодейците набързо се разведоха и заживяха заедно, а миналата година им се роди и първото им общо дете.

Ирина избягва да коментира темата за бившата половинка на Иван. В къщата обаче се изпусна, че отношенията между него и Вихра се влошили малко след сватбата им. Иван й споделил, че съпругата му тотално се променила.

Христов е категоричен, че не може да прости на бившата си жена, че използвал дъщеря им срещу него и наранила детето по жесток начин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *