Вижте! Щерката на Филип Аврамов му е одрала кожата

Филип Аврамов с жена си Милена и малката Рая

  Преливащ от щастие баща е най-точното определение за един от екранните любимци на зрителите – Филип Аврамов. Дни преди старта на новия сезон на „Домашен арест“, звездата на сериала беше засечен заедно с цялото си семейството – жена му Милена и невръстната им дъщеричка Рая от пъргавите папараци.

Първородната наследница на комедийния актьор проплака за сефте през април и по всичко личи, че само за няколко месеца, Коцето Коцев се е научил на всички грижи, които трябва да полага за бебето. Освен това младият татко е особено щастлив от факта, че Рая е негово копие и направо му е „одрала кожата“.

Щастливият татко

В поривите си на съпружеска и бащина любов екранният зет на Татяна Лолова прави всичко необходимо, за да се чувстват добре двете му най-скъпи жени. Това видяха фотографите ни, които заснеха семейството на актьора пред къщата им в столичния квартал „Надежда“.

Докато двама техни познати се радваха на бебока, Фицата изприпка до близкия магазин, за да донесе нужните покупки на съпругата си. След това, Милена пожела да влезе в семейния автомобил, най-вероятно за да накърми малката. През цялото време Аврамов стоеше изпънат до колата, в готовност да помогне на жена си. Актьорът беше чут да се хвали пред близките си, че бащинството го е променило неузнаваемо и не му тежат нито нощните смени за малката, нито сменянето на памперси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *