Вижте кой е най-скъпият тв. водещ в България!

Димитър Рачков е телевизионният водещ с най-високата заплата в България.

Той получава всеки  месец  по 15 хиляди лева  от „Господари на ефира“, без значение дали води предаването, или е в отпуск.

В момента той се прави на маймуна в имитаторското шоу „Като две капки вода“, където взима допълнителен хонорар заедно със Зуека. В артистичните среди се говори, че парите на Рачков били повече от тези на партньора му, тъй като повече импровизирал и върху него падала по-голямата тежест от воденето. Освен това и се излага като за световно, правейки се на сервитьор, заедно с Криско.

Комикът  е намерил време, въпреки натоварения си график, да се снима набързо и в хитовия сериал „Откраднат живот“. Там комикът пробута и отрочето си  Митко Рачков-син с доста по-голяма роля и съответния хонорар, защото малкият също вече трябвало да свиква с бизнеса. И да чува шумоленето на парите. Сценаристка на филма пък е родната майка на малчугана, която няма време да се занимава с него и го е оставила изцяло на грижите на баща му.

Рачков син1Съвсем между другото, бургазлията  заработвал, досущ фолкзвезда, по кръчми, партита и сватби, като го пазарели за водещ.

Той не приемал участие за по-малко от 8000 лева на вечер и всички знаели, че отстъпка от хонорара няма да има. За сметка на това се търкалял по сцената, раздавал се на макс, пускал тъпи шеги, опитвал за бръкне под роклята на булката, ако е на сватба, измислял игрички за всички и държал градуса на настроението.

Зуека и Рачков голиРачков бил и любимец на родните олигарси, които го канели на всеки таен запой и му лепяли стотачки по челото като на еротична танцьорка.

Актьорът е скатал доста пари за черни дни, но доста от тях давал за брат си Петър да го измъква от пандиза.

Петър е луда глава, наркоман и пласьор на наркотици и последно го Рачков го изкара от ареста срещу солидна сума преди седмица.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *