Вижте как Райна прави стр*птийз!

Райна е изключително секси
Райна е изключително секси

  Уникално стр*птийз шоу направи фолк певицата Райна в столично заведение преди дни, видя с очите си репортер.

Както е известно от участията й в различни танцувални шоута, певицата е много добра танцьорка и не пропуска нито едно салса парти. Брюнетката се появи на поредния латино купон преди седмица с намерението да излезе от депресията, след като бе зарязана от кубинския танцьор Майкъл Фонтс.

Красавицата не понася дрехи по тялото си
Красавицата не понася дрехи по тялото си

Изненадващо хубавицата не се превърна в център на внимание, което видимо я изнерви. За да привлече погледите към себе си, бившата на Коцето предприе радикална стъпка и реши да се разсъблече, като постепенно разгалваше различни части от тялото си. С това естествено си навлече завистта на женската аудитория, но пък разпали страстите на всички мъже.

„Както е почнала да си навива това потниче, скоро сигурно ще го свали“, „Как не я е срам. Тъжно е да се излага, за да накара някой кавалер да я покани на танц“, коментираха завистливи дами.

Певицата се разголва за мъжкиш ласки в столичен клуб
Певицата се разголва за мъжкиш ласки в столичен клуб

Голият корем на певицата обаче подейства като афродизиак на мъжете, които не откъсваха поглед от изкусителните прелести на певицата. „Латино танците са доста чуствени и шансът да опипаш голия корем на Райна не е за изпускане“, коментираха превъзбудени посетители на заведението. Обстановката се нажежи до червено, когато хубавицата прелъсти и малкото останали апатични кавалери със сластни движения на тялото, които не могат да оставят нито един мъж равнодушен.

РайнаЧерешката на тортата бе танц на Райна около бара, който остави дамите с пръст в устата. На завистничките им остана само да съскат зад гърба на хубавицата, която явно няма дълго да страда по изоставилия я кубинец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *