Веско Маринов гази репортерка

Веселин Маринов
Веселин Маринов

  Чучулигата на ГЕРБ Веселин Маринов едва не прегази репортерка на столичен вестник. Сцената се разиграла на булевард „Драган Цанков” в София, в непосредствена близост до апартаментите на Цветан Цветанов в квартал „Изток“. По всяка вероятност Веско Маринов е бързал да хване Цецо, преди да отпраши за парламента, тъй като от доста време бившият вътрешен министър не му вдига телефона.

Джипът на Веселин Маринов
Джипът на Веселин Маринов

Потящият се певец профучал с бясна скорост, отнемайки предимството на нашата колежка. „Бях първа на светофара. Продължавах направо, а той трябваше да направи ляв завой. Видя ме и въпреки това натисна газта.

Едва не ме свали от мотоциклета“, разказа репортерката. Тя останала възмутена, че в близост до светофара имало полицейска патрулка, но органите на реда не спрели да глобят певеца. „Ако беше обикновен гражданин, веднага щяха да му праснат 100 лева акт. Но понеже е Веселин Маринов, кара джип за 250 бона и сцената се разиграва в квартала на Цветанов, му се разминава“, сподели бясна служителката на журналисти.

Веселин Маринов карал тузарски джип „Рейндж Роувър“. Специалисти в бранша потвърдиха, че луксозното возило струва поне 250 000 лева. Изпълнителят на „Горчиво вино“ се бръкна за него, след като се раздели с бившата си Цветанка. Във форумите усилено се говори, че джипът е купен с пари от черните каси на ГЕРБ.

Както е известно, от 2009 година насам Веско Маринов е главно действащо лице в предизборните кампании на Бойко Борисов. Само за извънредния вот през месец май той гушна 100 бона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *