Великият тенор Хосе Карерас ще пее за Стилиян Петров!

Стилиян Петров

Големият оперен певец Хосе Карерас, иска да вдъхва кураж на нашето момче. Супер звездата на оперната сцена е изпратил лична покана до капитана на нашите национали по футбол за коледния си концерт в НДК София.

Поканата гласяла, че господин Карерас щял да бъде много щастлив, ако господин Петров присъства на концерта му и след това се срещне с него. Тя била изпратена от мениджъра на мегазвездата Роси Притц. Оперният изпълнител също се е борил с коварната болест на Стилиян. Да си припомним, че през 1987 година докторите откриват, че тенорът страда от остра форма на левкемия. Тогава лекарите му дават минимален шанс да оцелее –

Хосе Карерас

едно към десет. Но благодарение на силния си дух, вяра и подкрепа от близките, Хосе Карерас оздравява и отново се качва на сцената. Освен Хосе Карерас, заедно с него пристига и любимият ученик на Хербер Фон Караян, диригентът, спряган за номер едно в света Дейвид Хименес. Сред приятелите на мегазвездата Карерас е и друга наша футболна легенда Христо Стоичков. Те са близки приятели и съседи от град Барселона. Според слуховете и той щял да присъства на концерта на приятеля си. Певецът се канел да посети детската онкохематологична клиника у нас, защото й бил приготвил подобаващо дарение.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/LPVo4I0qflo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *