Валери разкара Николета! Двойката пред развод!

Валери и Николета се разделиха?

Последната мълва сред хайлайфа е, че най-коментираната двойка в България – Николета Лозанова и Валери Божинов, вече не са заедно. Слухът беше потвърден и от техни приятели, но Николета и Валери отказват коментар.

Според техните познати, двойката се разделила преди десетина дни след грандиозен скандал. Разправията била скроена от красавицата. Николета се нахвърлила върху бащата на детето си с обвинения защо не се прибирал навреме в къщи и защо на телефона му звънели непрекъснато непознати момичета. Скандалът, разбира се, вбесил  Божинов, футболистът си събрал вещите и се махнал от общото жилище. Сега живеел съвсем сам, ужким се бил върнал към ергенските си привички. Плейбоят споделил пред близки приятели, че му

Валери и Николета

писнало от капризите на Николетка и трябвало малко да си почине от нея. От своя страна пловдивчанката едва ли скърби много за раздялата, защото веднага след разправията се изнесла към Слънчев бряг на почивка. А свидетели се кълняли, че малко преди да отпраши за морето са били забелязали плеймейтката в обятията на друг мъж – Цветелин Маринов, ексгаджето на Преслава.
Втората Сватба на Николета и Валери:

http://youtu.be/1O7TEApaFVE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *