Валери Божинов минава отново под венчило! Ето коя е щастливката:

Божинов голямо котеБългарския нападател Валери Божинов  е на път да мине под венчило.

Любимката на сръбските футболисти  Биляна Дол, която първо завзе леглото му, а после и сърцето му, сега не иска да е само негова любовница, но и съпруга. Лъскавата мацка го последва в Китай и се лиши напълно от светските си изяви в Сърбия, за да се грижи за любимия си и да го подкрепя. Според комшийското издание „Курир“, тя планирала да стане следващата госпожа Божинова, а когато си наумяла нещо, винаги го постигала.

Междувременно, в новия клуб на футболиста Мейджоу, всички приемали двойката като семейство и на нашенеца му било неудобно да обяснява, че му е държанка и то от луксозните. В Китай на подобни жени се гледало по различен начин. Затова и Биляна яко го натиснала за сватба.

Божинов бил в дълбок размисъл, тъй като вече има горчив опит от единствения си неуспешен брак – с Николета Лозанова. Плеймейтката почти го разори, докато бяха семейство. А след това дълго време отказваше да му даде развод, за да се опита да му свлече още пари. Николета дори стигна до там да го рекетира с дъщеря им. Към момента двамата още не са официално разведени.

Божинов БиланаСлед разочарованието от брачния живот и последвалите проблеми, Божинката се зарече, че повече няма да се жени.

Биляна също не е стара мома, въпреки че я наричат „дъртото коте“. 39-годишната манекенка беше омъжена за бившия германски футболист Томас Дол цели 12 години, но се разделиха. Сега тя е свободна и чака Валери да уреди формалностите с бившата си съпруга, за да се вземат.

„Формалностите“ обаче се изчисляват на стотици хиляди евро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *