Борис Солтарийски интимен с Аксиния

Борис Солтарийски и Аксиния

  Борис Солтарийски пак е във вихъра си на плейбой. След като преди вре­ме беквокалистът на Слави бе прину­ден да се раздели с танцьорката Мартина и се поболя от мъка, сега отново се наслаж­дава на ергенлъка си.

 От месец в екипа на Трифонов се шушука за гореща секс афера, в цен­търа на която е Солтарий­ски. Вокалистът на „Ку-ку бенд“ бил залюбил колеж­ката си – поп певицата Аксиния. Двамата пуснаха общо парче преди година и тогава за пръв път дадо­ха повод да се заговори, че са се сближили. Наскоро пък се появиха под ръка на раздаването на фолк награди и цяла нощ не се разделиха един от друг. За­качките им предизвикаха вълна от коментари сред присъстващите на церемо­нията, а на двамата видимо не им пукаше. Дори напро­тив, сякаш се стремяха да засилят впечатлението, че са двойка.

 Авантюрата на Аксиния с беквокалиста на Слави е доста добър ход от нейна страна.

Покрай това певицата се уреди да участва и в поред­ния слаб проект на Дългия „Ракия сънрайз“, този път като актриса.

Преди година, когато Нели Петкова напусна шоуто на Трифонов, Акси­ния се спрягаше за нейна заместница. Брюнетката имаше големи надежди да се върне на малкия екран, но в онзи момент не спо­лучи. Споделяйки леглото на Борис обаче, явно най-сетне е намерила начин да се намърда във вечерното предаване на Би Ти Ви.

  Според мълвата Солта­рийски и Аксиния се отдали за сефте един на друг след общо участие в столичен нощен клуб. Вдъхновени от погълнатия в заведението алкохол, певците решили да продължат купона в ин­тимно усамотение. Двама­та се изнизали съвместно от партито, пораждайки сред гостите съмнението, че отиват да правят секс.

 Напоследък Аксиния не спира да се хвали, че е влюбена и щастлива. Тя обаче така и не показва избраника си. Говори се, че изпълнителката е държанка на предприемач който е с почти 20 години по-възрастен от нея. Което обаче едва ли й пречи да се забавлява и със Солта­рийски. А може би тъкмо Борката визира тя, когато говори за обекта на чув­ствата си? „Той е голям пич, много сме щастливи заедно. Аз все още съм влюбена и имам пеперуди в стомаха“, гласят открове­нията на Аксиния.

  Борис открай време е смятан за най-големия плейбой в „Ку-ку  бенд“.

 Още когато дойде в еки­па на шоуто, врачанинът си извоюва име на секс машина. Постепенно бек­вокалистът на Трифонов се кротна с танцьорката от балет „Магаданс“ Мартина Огнянова. Двамата дори заживяха в обща квартира. Връзката си обаче пазеха в дълбока тайна, защото Слави бе забранил размя­ната на интимности между подчинените си. 

  Всъщност още докато беше със Солтарийски, Мартина започна да му слага рога.

И то не с кого да е, а с шефа им. Известно време тя спеше ту с началството, ту с певеца. А когато папараците я хвана­ха в Монако едва ли не „на калъп“ с Дългия, трябваше да направи своя окончателен избор. Й, естествено, Мартина избра по-перс­пективния от двамата си любовници – учиндолеца. Борката пък потъна в скръб.

 „Той много трудно прие раздялата им. Няколко ме­сеца ходи като зашеметен – не знаеше какво му се е случило“, разкриват приб­лижени до Солтарийски.

 В началото на годината беквокалистът отново за­почна да дава признаци, че плейбоят в него се е съ­живил. Певецът все по-чес­то се появяваше в женски компании и нямаше съм­нение, че е приключил със самотните нощи. Дали пък сега не е намерил и жена­та на живота си в лицето на палавата певица Аксиния?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *