Биляна Петринска стреля по Жан-Клод Ван Дам

Биляна Петринска

Амбициите на младата актриса Биляна Петринска се безгранични. След като видяхме красавицата по видеоклипове, сериали и филми, амбициите на актрисата надхвърлиха границата на страната.

Преди време тя си спечели кастинг за роля в хитовата холивудска продукция Хитмен. А сега Биляна ще вземе участие и в екшъна „Непобедимите 2“, който преди време се снима у нас. В този филм тя има роля, с която се изправя срещу легендата в жанра – Жан-Клод Ван Дам.

Биляна

Този път белгиецът е лош  – тиранин, който принуждава мъжете в едно село да работят ангария в мина. Нашето девойче е жена на един от заробените миньори. Петринска и другите селянки трябва много да внимават, за да отърват децата си от участта на съпрузите си.

Но не след дълго нещата стават нетърпими и красавицата грабва пушката, за да защити селото си.  Към нея се присламчва  и Силвестър Сталоун, заедно с екипа си. Така жените накрая спасяват селото си.

 Все пак срещите с холивудските звезди не са се отразили много на поведението на актрисата, тя си остава все така земна, казват приятелите й. Да видим до кога.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/s-roD9tuNhE

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Биляна Петринска стреля по Жан-Клод Ван Дам"

  1. Ilka   09.10.2012 at 22:50

    Страхотна жена! Много талантлива актриса! Уникална! Гледал съм всичко с нея. Наслада!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *