Без Къци по телевизора

TV7 спира шоуто на Къци Вапцаров в "Риск печели, риск губи"
TV7 спира шоуто на Къци Вапцаров в „Риск печели, риск губи“

  ТВ7 свали от ефир шоуто на Къци Вапцаров „Риск печели, риск губи“. Медията реанимира легендарния водещ на „Супершоу Невада“, след като се беше загубил за няколко години в медиите. Съпругата на Вапцаров, която отговаря за частната му детска градина и се грижи за личния му пиар, заяви пред журналисти лаконично, че не може да отговори защо медията е решила да махне Къци от екран.

Прословутата кръстословица и колелото на късмета бяха възкресени от пепелта през юли, след като Вапцаров излезе от къщата на „ВИП Брадър“ и се появи активно в публичното пространство след 8 години забвение.

Къци Вапцаров Шоуто му трябваше да конкурира обедните новини на БНТ и Би Ти Ви в 12,00 ч. Мистър Невада така и не можа да бие рейтинга на останалите телевизии с опита си да даде 50 000 лв. на участниците и претърпя провал с рекордно нисък резултат в ефира.

За момента Къци остава водещ на предаването „Кой е по-по-най“ в ТВ7 на мястото на Бате Енчо. Детските викторини на шоумена засега остават печеливши и са сред гледаните предавания в ранния часови пояс през уикенда, но от телевизията признават, че поради отсъствието на титуляра Бате Енчо и новата концепция на предаването рейтингът пада.

От медията се колебаят дали обаче да не бият шута и на детското шоу, което през последните седмици излъчва повторения на стари предавания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *